Einde Kalkaanslag
100 dagen geld terug garantie
Goedkoop eenmalig €159
Onderhoudsvrij

Magnetische Aquamag 7000 Kopen

Bij een Waterontkalker alternatief kopen zijn er een aantal dingen die je moet weten. Er zijn verschillende soorten waterontkalkers, hierbij is te denken aan waterontkalkers met zout, elektrische waterontkalkers en antikalk magneten. Er zijn dus totaal 3 mogelijkheden om water te ontharden. Lees hier meer over de voor- en nadelen van het gebruik van de  verschillende waterontharders en alternatieven

Aquamag 7000

Waterontharder of Waterontkalker alternatieven kopen

Een waterontharder en een waterontkalker hebben dezelfde betekenis. Door de vele verschillende aanbieders in kan het verwarrend zijn om een soort waterontharder of alternatief te kiezen. Een waterontharder is belangrijk om je huis vrij te maken van kalk en de negatieve effecten hiervan. Kalk kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat er een isolatielaag gecreëerd wordt op warmte elementen van uw apparaten, dit betekend dat het langer duurt voordat apparaten warm worden. Dit kost extra energie!

Bespaar geld met een Waterontkalker alternatief

Met een waterontkalker alternatief kan uw geld besparen op verschillende elementen. Op gebied van energie kan u geld besparen doordat de isolatielaag op de warmte elementen wordt verwijderd door de antikalk magneet. Hierdoor warmen apparaten sneller op en is er sprake van een besparing op energie. Extreme kalkaanslag kan ervoor zorgen dat er tot 70% meer energie gebruikt wordt, je kan dan wel nagaan wat voor effect dat heeft op je energierekening.


Door de ophoping van kalk kunnen apparaten minder goed werken, dit kost extra energie. Als de kalkophoping in uw apparaten zo groot is kan het er zelfs voor zorgen dat leidingen dichtslibben en apparaten kapot gaan. Dit is natuurlijk zonde als je bijvoorbeeld een mooi koffiezetapparaat of een quooker kraan. Om te voorkomen dat deze apparaten kapot gaan is er veel onderhoud vereist. Een antikalk magneet voorkomt kalkaanslag en zorgt ervoor dat dit onderhoud niet nodig is.

De Aquamag 7000 zorgt er dus voor dat kalk geen kans meer heeft in huis. Dit brengt meerdere voordelen mee dan alleen een besparing op energie. Doordat Kalk weinig te geen kans meer heeft hoeft u veel minder schoon te maken. Het schoonmaken van kalk is een naar karwei wat veel tijd en moeite kost. Door het gebruik van de waterontharder alternatief AquaMag 7000 is dit helse karwei verleden tijd. Naast de tijd in schoonmaken scheelt het ook kosten in schoonmaakmiddelen.

Bespaar op uw zeepproducten, kalk werkt zeep tegen. Met onthard of zacht water heb je veel minder zeep nodig voor zelf meer resultaat. Waar je eerst een vol bolletje wasmiddel in de wasmachine deed, hoef je er nu maar de helft in te doen voor hetzelfde resultaat. Onder de douche ga je ook het verschil merken met bijvoorbeeld je shampoo, je hoeft met kort haar maar een kleine druppel shampoo te pakken en met lang haar misschien 2 of 3 druppels. Hierdoor maak je veel efficiënter gebruik van je schoonmaak middelen. Dit bespaart je heel wat geld als je dit over een heel jaar berekend.

Waterontharder alternatief is goed voor het Milieu

Een Waterontharder alternatief is milieuvriendelijk. Dit heeft meerdere redenen die te maken hebben met hetgeen dat je hierboven hebt gelezen. Een anti kalk magneet kopen en gebruiken zorgt ervoor dat je energie bespaard, energie besparing is zowel goed voor uw portemonnee en het milieu. Het minimaliseren in het gebruik van zeepproducten, shampoo en schoonmaakmiddelen hebben ook een positief effect op het milieu. Op deze manier draagt u met een klein bedrag bij aan het creëren van een milieuvriendelijke wereld en u heeft er zelf veel profijt van. Je kan tot wel €500 besparen op jaar basis. Lees hier over alle voordelen van de waterontkalker alternatief AquaMag 7000.

Prijs van Aquamag 7000?

Aquamag7000.nl vindt een hoge aanschafprijs van een waterontharder onzin. Voor maar €159 kan je genieten van zacht water, heb je geen last van de kalkaanslag en bespaar je wel tot €500 per jaar op je energierekening.

Schuiven naar boven